Andra Augusti Webbutik Bellis


Produktinformation
Varje smycke som tillverkas är unikt. Eftersom det är gjort av återanvänt porslin kan det förekomma repor vilket har sin charm. Porslinet är noggrant utvalt för att smyckena ska hålla en hög kvalitet och jag arbetar bara med porslin som är fri från krackeleringar. Porslin är ett ömtåligt material och du bör hantera det varsamt.

Alla bakstycken till samtliga ringar, hängen är i äkta silver, dvs. 925 sterlingsilver.

När du köper ett halsband kan du välja mellan en silverpläterad kedja eller en kedja i äkta silver.

Så här rengör du ditt smycke
Äkta silver mörknar med tiden men du kan alltid putsa upp det för att det ska återfå sin ursprungliga lyster. Faktorer som kan påverka färgen på smycket är syret i luften, föroreningar, parfymer, hudkrämer, smink och vissa mediciner som t.ex. kortison. Silversmycken putsar du med silverputs, avsedd för t.ex. silverbestick. Det kan du köpa här i webbutiken eller i välsorterade färg- och hobbyaffärer. 

Om porslinsdelen av smycket blir smutsig kan du rengöra den försiktigt med vatten och lite tvål.


Så här tar du hand om ditt smycke

För att undvika att repa eller på annat sätt skada ditt smycke bör du ta väl hand om det. När du inte bär smycket är det bra att förvara det i asken som följer med när du beställer smycket. I asken riskerar inte smycket att repas. Det är också bra att undvika att utsätta smycket för fuktiga miljöer. Ta därför av dig ditt smycke innan du duschar eller badar.


Om ditt smycke går sönder

Om ditt smycke mot förmodan skulle gå sönder är du alltid välkommen att höra av dig! Du har ett års garanti på samtliga smycken, och under denna tid lagas ditt smycke gratis. Mer information om returer finns under fliken köpvillkor.  


Har du frågor?


Du är varmt välkommen att skriva till mig på caroline@andraaugusti.se om du har några funderingar.