Ett varmt tack till alla som har delat med sig av sina personliga berättelser genom åren. Här kan du läsa några av dem. Tack för att jag får dela era fina berättelser.

Juni 2014
Det här är Sofies berättelse: 
"Igår tog min syster studenten. Jag började fundera en bra stund i förväg på vad jag skulle ge henne i studentpresent. Man vill ju gärna ge något minnesvärt. Samtidigt som jag funderade över detta rensade jag en del här hemma inför kommande flytt. I en av kartongerna låg en tillbringare från Rörstrand som jag fått med mig ifrån mormors dödsbo.

Syster, mamma och jag har länge gillat retro och har en hel del i våra hem. Just denna tillbringaren var det dock ingen som kände att de hade någon användning för. Den var dessutom inte i speciellt fint skick. Eftersom det var i just den där tillbringaren mormor alltid serverade sin hemmagjorda svartvinbärssaft (eller mormorsaft ifall den hemmagjorda för tillfället var slut) så hade jag inte riktigt hjärta att kasta den ändå. Men så kom jag på det.. "Jag kontaktar Andra Augusti och ser om inte hon kan göra smycken av den". Sagt och gjort så fick det bli.

Efter många trevliga mail fram och tillbaks kom till slut det fina resultatet hem till mig. Ett örhänge till syster, ett brosch till mor och en ring till mig själv. Nu har vi alla tre en del av kannan som alltid stod på bordet när mormor bjöd hem oss. Jag är så tacksam för att Caroline tog sig tid att hjälpa mig med detta. De blev jätteglada över sina smycken. Tips till framtida studenter, födelsedagar, julaftnar, morsdagar och annat. Personliga smycken som i detta fall har ett stort affektionsvärde med. Tänk även på detta ifall ni har något gammalt, slitet porslin ni tänker slänga eller till exempel en tallrik ni tappat i backen. Skicka det till Andra Augusti så kan hon göra fler fina smycken. Tack återigen."


Juli 2014
Det här är Britts berättelse:
"När min man och jag hade vår första julhelg tillsammans som gifta (1962) fick vi en kaffeservis av mina föräldrar med detta mönster. Jag förälskade mig genast i Marianne Westmans design. Mon Amie betyder ”min vän”. Jag tänker på mina föräldrar, döda båda två, med värme och kärlek och kommer aldrig att glömma just den julaftonen."


September 2013
Det här är Berits berättelse:
"Jeg hadde en gang en blå skål, egentlig en fargeprøve fra keramikkverkstedet på Brusand... en skål jeg ble veldig, veldig glad i. I sommer møtte den steinene i brygga og gikk i mange biter. Andra Augusti tok vare på skårene og se her hva jeg har fått tilbake. Smykker jeg er blitt utrolig glad i. Tusen takk"