• Fri frakt inom Sverige, 49 SEK utanför Sverige
  • 1-3 leveransdagar
  • 14 dagars öppet köp
  • 1 års garanti

Så här handlar du
Kortbetalning - Betala med Visa och Mastercard kostnadsfritt. När du betalar med kort hanteras betalningen av Swedbank Babs & DIBS för att garantera en snabb och säker betalning. Andra Augusti hanterar inga kortuppgifter, detta gör DIBS som uppfyller kraven för PCI- DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Det är en garanti för att du som kund ska kunna känna dig trygg och säker när du betalar med kort på internet. 


PayPal - För dig som beställer från annat land än Sverige erbjuds betalning via PayPal.

Faktura - Väljer du att betala med faktura tillkommer det en fakturaavgift om 19 kronor. Betalningsvillkoren med faktura är 10 dagar från och med den dagen varorna skickas till dig. Fakturan skickas tillsammans med ditt köp.

Presentkort - Ange din presentkortskod i meddelandefältet i kassan och välj "Presentkort” som betalsätt. Presentkortssumman dras manuellt av på det kvitto eller den faktura som sedan skickas till dig. Märk därför väl att den rabatt du får genom presentkortet inte syns på totalsumman i kassan, utan den dras av i efterhand. Kvitto eller faktura skickas tillsammans med ditt köp.

Rabattkod - Ange din rabattkod i meddelandefältet och välj "Rabattkod" som betalsätt. Rabatten dras manuellt av på den faktura som sedan skickas till dig. Märk därför väl att den rabatt du får inte syns på totalsumman i kassan, utan den dras av i efterhand. Fakturan skickas tillsammans med ditt köp.
 

Pris
Priset är angivet i SEK. I priserna ingår moms med 25 %.

Frakt
Fri frakt inom Sverige, oavsett hur många varor du beställer. För frakt utomlands är kostnaden 49 kr, oavsett land.

Leverans
Leveranstiden är 1-3 dagar. Alla paket skickas som vanligt brev med Posten. Skulle ditt paket mot förmodan komma bort eller skadas under frakten till dig står Andra Augusti för detta. Vid en eventuell retur till Andra Augusti är det du tillsammans med Posten som står för fraktrisken.

Öppet köp
Du har 14 dagars öppet köp. Du bekostar själv returfrakten och ansvarar för att returen kommer fram. Öppet köp gäller endast om du kan återlämna varan i oanvänt och oskadat skick. Meddela Andra Augusti via mejl om ett smycke är på väg. När du skickar tillbaka smycket ska du skriva ditt namn, din adress samt vad ärendet gäller på ett papper och skicka med detta tillsammans med det returnerade smycket.

Reklamation
Om du vill reklamera ett skadat eller felaktigt smycke ska du kontakta Andra Augusti via mejl inom en vecka. Spara alltid emballaget, smyckesasken och betalningsbekräftelsen. Om du ska skicka tillbaka ett skadat smycke gör du det enklast i det emballage och i den förpackning som den skickades ut i. Reklamationsrätten täcker endast ursprungliga fel, d.v.s. fel som fanns vid leverans. Vanligt slitage ersätts ej. Meddela Andra Augusti via mejl om ett smycke är på väg. När du skickar tillbaka smycket ska du skriva ditt namn, din adress samt vad ärendet gäller på ett papper och skicka med detta tillsammans med det reklamerade smycket. Andra Augusti betalar din returkostnad vid reklamationsärenden.

Du har 1 års garanti på ditt smycke
Du har 1 års garanti på samtliga smycken. För att kunna ta del av garantin måste du kunna uppvisa kvitto. Andra Augusti åtgärdar felet på det befintliga smycket utan kostnad, och då felet inte går att åtgärda byts det trasiga smycket mot ett motsvarande. Återbetalning av pengar gäller inte. Eventuell fraktkostnad står du som kund för. Meddela alltid Andra Augusti via mejl om ett smycke är på väg. När du skickar tillbaka smycket ska du skriva ditt namn, din adress samt vad ärendet gäller på ett papper och skicka med detta tillsammans med smycket.

Återbetalningar
Andra Augusti återbetalar alltid hela summan för det returnerade smycket (förutom returkostnaden vid nyttjande av öppet köp) och detta sker till ditt bankkonto inom 5 arbetsdagar från det att Andra Augusti har mottagit och godkänt din retur.

Personuppgiftspolicy
Andra Augusti behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med Personuppgiftslagen. När du genomför en beställning hos Andra Augusti bekräftar du ett samtycke till att personuppgifter får behandlas och sparas i Andra Augustis databas. Andra Augusti garanterar att dina uppgifter endast behandlas av Andra Augusti. 

Nyhetsbrev
Andra Augusti skickar ut nyhetsbrev en gång i månaden per mejl med nyheter, erbjudanden och inspiration. I och med din beställning godkänner du att Andra Augusti får skicka sitt nyhetsbrev till dig. Om du önskar avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet kan du enkelt göra det efter det att du mottagit det första.

Konsumentköplagen och Distansavtalslagen
Här kan du läsa mer om Konsumentköplagen och Distansavtalslagen.

Har du frågor?
Du är varmt välkommen att skriva till caroline@andraaugusti.se om du har några funderingar.